Marknadsför dina evenemang gratis i evenemangskalendern

Solna stad erbjuder alla som arrangerar publika evenemang i Solna möjligheten att synas i evenemangskalendern.

Det är gratis att vara med i kalendern. Du lägger själv upp din informationen i kalendern. Det är enkelt och smidigt men kräver att du har ett konto.

Du ansöker om ett konto via denna länk:

https://solna-evenemangskalender.hoodin.com/submit-event/request-access

När du lägger upp ett konto så behöver du bli kopplade till en arrangör och en plats, om dessa inte finns i systemet och dyker upp som ett alternativ, mejla kultur@solna.se så hjälper vi dig vidare.

När en administratör godkänt ditt konto kommer du kunna logga in på cc.hoodin.com där hittar du formuläret. I formuläret lägger du sen in dina evenemang och så kommer de finnas med i evenemangskalendern på evenemang.solna.se

Att tänka på

Bilder

Ni behöver bilder till er platssida samt bilder för era evenemang. Tänk på att välja bilder med så hög upplösning som möjligt!

Kategorier och nyckelord 

För att öka sökbarheten av evenemang i vår kalender bör ni lägga till kategorier och nyckelord. Välj en eller flera av dessa kategorier:

Utställning och museum

Högtider

Natur & trädgård

Barn & familj

Litteratur och föredrag

Film

Musik

Teater och dans

Guidningar & turer

Sport och rörelse

Övrigt

  • Hoodin är ett företag och en tjänst som erbjuder lösningar inom turism och destinationer. Med konto på Hoodin ges du rätten att uppdatera evenemang som du arrangerar, samt om du är ägare till en plats så kan du ges rättighet att uppdatera information om platsen.